erő-, tér- és időszakos peridiotika

NOSZFeratu

2004/11/07. - betűzte: alkarpatraz

Volt egyszer egy meghívás - az Alkarpatraz különszáma a Spanyolnáthában...

__________________________

kun marcella

a Spanyolnátha exkluzív meghívása, kizárólag az Álkárpátráz szerzői számára: "Üvegkoporsójából Lenin őszi éjjeleken kiszökik: NOSZFeratu művésznéven él és szívja vérét a vörös októberi éjszakáknak. NOSZferatu naplójegyzeteinek, forrabordalainak zámbódzs-imitálására ösztönzöm Önöket."

a Spanyolnátha exkluzív meghívása, kizárólag az Álkárpátráz szerzői számára

Címzett: alkarpatraz@freemail.hu
Tárgy: felkérés

Tisztelt Markovits Teodóra
főszerkesztő Úrasszony!

 

Mint a Vass Tibor által kompilált

Spanyolnátha

webfolyóirat kompinálója, ezúton feldobva a labdát, ismerve, tisztelve és szeretve az Ön internacionalista buzgólságát, fitt- és futballjobbpárti, libereális, bolseviktori, para st. párti, szócionyista demókréta elkötelezettségét,

ezúton felkérem, hogy az Ön által főlegszerkesztett Álkárpátráz írói, bírói, partjelzői és partmódhatározói legyenek egy tematikus szám velejéig, erejéig ill. erőtlenségéig a Spanyolnátha 2004. november 7-én, a

 

NOSZFeratu

hívó szó jegyében megjelentetni szándékozott, szokásosan tematikus e-klubjának különbejáratú, a szokásosnál azonban különb e-járatú, exkluzív vendégei.

Üvegkoporsójából Lenin őszi éjjeleken kiszökik: NOSZFeratu művésznéven él és szívja vérét a vörös októberi éjszakáknak. NOSZferatu naplójegyzeteinek, forrabordalainak zámbódzs-imitálására ösztönzöm Önöket.

Hamismások igen, vérszívmás és lángvörös lódobogás, lobogás semmi szín alatt. A labdaszedők mellett komcsiklók és nagy szeméremkajakok beevezésére is számítok. Az anyagokat a kunmarcella@hamismas.hu címre november 1-jéig várom.

Előre is köszö-nettel:

 Kun Marcella

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr775525807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása