erő-, tér- és időszakos peridiotika

Mondom szöveg befejezés

2016/04/20. - betűzte: alkarpatraz

Tábori Elemér

Mondom szöveg befejezés

gyanánt egyidejűleg az abbahagyás mámorával. Vannak alkonyati idők, midőn a szövegbefejezés, mondom, adatik. Aláírom, aláteszem. Alátétszöveg. Repülő szövegcsészealj. Ufó jéghegy.

Performance: minden csésze alján versidézet. Akkor kell elolvasni, amikor csészében a forró kávé. Felborítod a protokollt. Leforrázod a combodat. Sziszegve szolgálsz versidézetet felolvas. Mondod szöveg.

Mondom szöveg befejezés, hogy nem lesz csattanó. Nem lesz csattanógacsucsu. Csucsukd be a szövegablakot. Most. Mondom. Abbafejezés. Ablakbefejezés.

Hová való vagy? Pörformanszi? Chanti-manysi?. Finnugorj ki az ablakon. Az abLaokoon. Ahol lakom. Elképesztő magasztosság honol. Nyelvek fája ágaz-bogoz. De mit terem? Kérdezem. Vagy mondom. Szöveg befejezés gyanánt.

nyelvek-faja.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr648647190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása