erő-, tér- és időszakos peridiotika

Varacka

2008/07/06. - betűzte: alkarpatraz

Ezennel kihirdetjük egy hónappal ezelőtt indított meghívásos pályázatunk eredményét. A felhívás eképpen szólt:

"Alkossatok vizuális költészeti művet a felépült vereckei emlékmű ihletésére, az Alkarpatraz szellemiségének megfelelően".

A pályázatra műhelyünk belső szerkesztőségi tagjait hívtuk meg. Ugyanők alkották a zsűrit is, amely egyhangú szavazással (egy tartózkodás mellett) Zaffyni "Varacka" című művét értékelte megfelelőnek arra a célra, hogy a magunk módján ezzel tisztelegjünk az emlékjel előtt. A mű eredeti példányát a szerző egyetértésével felvittük az emlékműhöz és a helyszínen rituális formaságok közepette megsemmisítettük.

A mű alább látható digitális másolata nem esik szerzői jogvédelem alá; ellenkezőleg: mi jutalmazzuk meg azt, aki felhasználja. Az illető teljesen ingyenesen kiszippanthatja a Föld légköréből a Varacka elégetése közben keletkezett gázokat.


Zaffyni: Varacka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr995525766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása