erő-, tér- és időszakos peridiotika

Tompaszöglet - Esterházy Ungváron

2009/02/06. - betűzte: alkarpatraz

Az Alkarpatraz meghívására Ungvárra érkezett Esterházy Péter magyar író. Látogatására abból az alkalomból kerül sor, hogy a  Mlecsnoje Kino műsorára tűzte legújabb, Tompaszöglet c. könyve új kiadásának a levetítését. Az előadás során a nézők oldalról oldalra nyomon követhetik a szöveget, és még lapozniuk sem kell, mert ezt a feladatot átvállalta a mozigépész. A könyv levetítése előtt a vásznon maga Esterházy is megjelenik, hogy tisztázza a mű szerzősége körül a bulvársajtóban napvilágott látott híreszteléseket.

Az író személyesen nem látogat el a vetítés helyszínére, csupán azon a zárt körű fogadáson vesz részt, amelyet Ungvár polgármestere ad számára, és amelyen kívüle csupán az Alkarpatraz szerkesztőségének a tagjai és a városi mozi igazgatósága vesz részt.

Bírjuk Esterházy Péter ígéretét, hogy a fogadás után hosszú interjút ad az Alkarpatraznak azzal a feltétellel, hogy sehol nem közöljük. Magunkat ismerve ezt be is fogjuk tartani.

Így várjai az Esterházy-rajongókat az ungvári mozi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr465525765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása