erő-, tér- és időszakos peridiotika

Menedék

2006/03/18. - betűzte: alkarpatraz

Végérvényesen, menthetetlenül elromlott az, ami Édentől keletre számunkra rendeltetett. A harmónia megtelt unalommal, a bölcsességbe belefészkeltek a kíméletlen dogmák.

<P align=right><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2><A href="http://alkarpatraz.blogter.hu/?tag_id=12490"><EM>DrKállay: Szárazföldi hajónapló</EM></A></FONT></P> <P align=justify><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2></FONT>&nbsp;</P> <P align=justify><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2>Végérvényesen, menthetetlenül elromlott az, ami Édentől keletre számunkra rendeltetett. A harmónia megtelt unalommal, a bölcsességbe belefészkeltek a kíméletlen dogmák. Padlódeszkához szögezte a hitet az önámítás, az öröm ragadós karamellként bénítja az akaratot. Dobozokban sorakozik az izgalom, tesssék-tessék, hány kilós kiszerelésben parancsolja.</FONT></P> <P align=justify><FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=2>Egyetlen menedékünk lehetne a szerelem, de nem tudjuk feltörni zárványait, minden próbálkozással egyre alkalmatlanabbaknak minősülünk bármiféle igaz érzésre.</FONT></P>
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr905525789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása