erő-, tér- és időszakos peridiotika

Tizenegyes!

2006/05/01. - betűzte: alkarpatraz

terestyén polikárp

Először a macska szemtelenkedett oda a kutyához. Először a kutya ugatta meg a macskát. Először a macska fújt a kutyára. Először a kutya kapott bele el a macska farkába. Először a macska mart a kutya pofájába. Először a kutya harapta át a macska gerincét.

 

terestyén polikárp

Először a macska szemtelenkedett oda a kutyához.  Először a kutya ugatta meg a macskát. Először a macska fújt a kutyára. Először a kutya kapott bele a macska farkába. Először a macska mart a kutya pofájába. Először a kutya harapta át a macska gerincét.

Másodszor a kutya ugatta meg a macskát. Másodszor a macska fújt a kutyára. Másodszor a kutya kapott bele a macska farkába. Másodszor a macska mart a kutya pofájába. Másodszor a kutya harapta át a macska gerincét. Másodszor a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját.

Harmadszor a macska fújt a kutyára. Harmadszor a kutya kapott bele a macska farkába. Harmadszor a macska mart a kutya pofájába. Harmadszor a kutya harapta át a macska gerincét. Harmadszor a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját. Harmadszor a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját.

Negyedszer a kutya kapott bele a macska farkába. Negyedszer a macska mart a kutya pofájába. Negyedszer a kutya harapta át a macska gerincét. Negyedszer a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját. Negyedszer a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Negyedszer a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját.

Ötödször a macska mart a kutya pofájába. Ötödször a kutya harapta át a macska gerincét. Ötödször a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját. Ötödször a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Ötödször a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Ötödször a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját.

Hatodszor a kutya harapta át a macska gerincét. Hatodszor a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját. Hatodszor a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Hatodszor a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Hatodszor a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját. Hatodszor a macska gazdája főbe lőtte a kutya gazdáját.

Hetedszer a macska gazdája megfenyegette a kutya gazdáját. Hetedszer a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Hetedszer a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Hetedszer a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját. Hetedszer a macska gazdája főbe lőtte a kutya gazdáját. Hetedszer a kutyagazdák tüntetést szerveztek a macskagazdák székháza előtt.

Nyolcadszor a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Nyolcadszor a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Nyolcadszor a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját. Nyolcadszor a macska gazdája főbe lőtte a kutya gazdáját. Nyolcadszor a kutyagazdák tüntetést szerveztek a macskagazdák székháza előtt. Nyolcadszor a macskagazdák kilőttek az ablakon.

Kilencedszer a kutya gazdája mellbe taszította a macska gazdáját. Kilencedszer a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Kilencedszer a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját. Kilencedszer a macska gazdája főbe lőtte a kutya gazdáját. Kilencedszer a kutyagazdák tüntetést szerveztek a macskagazdák székháza előtt. Kilencedszer a macskagazdák kilőttek az ablakon. Kilencedszer a kutyagazdák megrohamozták a macskagazdák székházát.

Tizedszer a macska gazdája arcul ütötte a kutya gazdáját. Tizedszer a kutya gazdája hasba szúrta a macska gazdáját. Tizedszer a macska gazdája főbe lőtte a kutya gazdáját. Tizedszer a kutyagazdák tüntetést szerveztek a macskagazdák székháza előtt. Tizedszer a macskagazdák kilőttek az ablakon. Tizedszer a kutyagazdák megrohamozták a macskagazdák székházát. Tizedszer a macskagazdák kitörtek a székházból és felrobbantották a kutyagazdák családi házait.

Tizenegyedszer az Állatvédő Egyesült Államok az igazságosság jegyében beavatkozott a kutyák oldalán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr305525781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása