erő-, tér- és időszakos peridiotika

BDK hiú mesterkedése

2013/07/25. - betűzte: alkarpatraz

Alapos fricskát kapott BDK egy fiatal kritikustól. Bár nagyra értékeljük az ironikus hangot, azt nem igazán szeretjük, ha Markovits Dóra személyének a létezését kétségbe vonják. Ezt nyíltan még BDK sem teszi, ennél alantasabb módon csak sejteti, mintha az Álkárpátráz alapítója fiktív személy, illetve az ő alteregója lenne. Álnéven "leleplezi" az azonosságot, de lám, kiderül, hogy a leleplező is ő maga...

Ernyei Bea írja blogjában:

Mint kiderült, BDK legnagyobb kritikusa, Markovits Teodóra is ő maga. Sőt egy Domingo nevű bloggerként le is buktatta magát, majd saját neve alatt töredelmesen bevallotta Domingo nevű önmagának, hogy Markovits Teodóra is jómaga.
A gond az, hogy a megboldogult nem állt meg a virtuális skizofrénián, ugyanis különböző alakot öltve megjelenik húsvér emberként is. Ilyenkor sokszor önmagát szidja-szapulja a lehető legkülönfélébb módokon. Az csak természetes, hogy az őt szerető rajongók is BDK-alteregók, így hát ha olyan emberrel találkozunk, ki dicséri az elhunyt írót: azonnal értesítsük a szellemirtókat! Óriási problémát okoz azzal a megtévesztés mestere, hogy jóformán bármilyen alakot ölthet. Nagyon résen kell lennünk, nehogy minket is bepalizzon!
BDK első halála után számos halálhírrel jelentkezett, ilyenkor egy-egy alteregója valóban végső nyugalomra tér. Sajnos nem tudjuk, hogy mennyi maradt még, illetve, hogy bármikor létrehozhat-e újakat. Elképzelhető, hogy az alteregók száma végtelen, így sosem fogja elhagyni e földi létet.
Várom azok jelentkezését, kik felismerni vélték valamelyik ismerősökben BDK szellemének jelenlétét! Ha van ilyen ismerősünk, nagyon óvatosan kell bánni velük, nem szabad felkelteni a gyanújukat, ugyanis rendkívül veszélyesek. Kérek mindenkit, ez esetben azonnal értesítsen és őrizze meg nyugalmát, míg a szellemirtók végleg el nem pusztítják a földönkívüli lényt! Arról egyelőre nincs információ, hogy Balla D. Károly szelleme mennyire terjedt el a nagyvilágban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkarpatraz.blog.hu/api/trackback/id/tr705527312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása